Жаны сатып алган самынды пайдалануудан мурда, батареяга же печканын кырына коюп алып, анан колдонсо, ал кир жууган учурда эки эсе кобурот.

Пияздын кабыгын жазында картошка отургузуу учурунда, башкача айтканда урон салган ункурго кабыкты кошо комсо, кабык чиригенден кийин, картошканын «душманы» болгон калорат жугунан сактайт.

Лимондун согу бычактын мизиндеги, жез буюмдардагы, дасторкондогу чайдын тагын кетирип, мрамор  плиталарды жана кафелдерди жаркырата тазалайт.

Ак кирлерди агартуунун эн жонокой жолдорунун бири, 1 чака ысык сууга 2 аш кашык осумдук майын 1 стакан «Белизна » жана 200 г. айна кошуп кирди чылап коюп эртеси жууп салса таза, аппак болуп кетет.              

ПИКИР КАЛТЫРЫНЫЗ

Please enter your comment!
Please enter your name here